Zaalverhuur

Theater Geert Teis: het podium voor uw evenement!

Bent u op zoek naar een locatie voor uw evenement, een belangrijke vergadering of een symposium? Kies dan voor Theater Geert Teis in Stadskanaal. De ruimtes in het theater zijn te huur en zeer geschikt voor diverse bijeenkomsten. Naast een intieme grote theaterzaal beschikt het theater over een ruime foyer, een afsluitbaar theatercafé en een multifunctionele zaal, de Pleinzaal. Samen met u kijken we naar de beste ruimte voor uw evenement en we denken graag met u mee om van uw evenement een succes te maken.

Teis heeft alles in huis

Teis heeft alles in huis voor uw evenement, biedt volledige technische ondersteuning en er is professionele catering beschikbaar. Alle ruimtes zijn voorzien van een of meerdere bars en een vaste dan wel flexibele beamer met scherm. Naast het theater is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, het busstation is op minder dan vijf minuten loopafstand en hotelfaciliteiten zijn binnendoor bereikbaar.

De voordelen op een rijtje

  • Intieme theaterzaal voorzien van alle denkbare faciliteiten
  • Moderne en flexibele foyer – voorzien van een klein podium – ideaal voor presentaties en workshops
  • Gezellig theatercafé
  • Multifunctionele Pleinzaal
  • Deskundig personeel
  • Gratis parkeren

De theaterzaal

Bent u op zoek naar een geschikte locatie met de theatrale sfeer van het pluche voor uw congres, presentatie of voorstelling? De theaterzaal met ruim 600 stoelen is onze 'pronkjewail', een moderne en intieme zaal. Technisch gezien zijn er veel mogelijkheden, u kunt zelfs dineren op het podium!
De akoestiek in de zaal is uitstekend, mede door de aanwezigheid van een elektronisch akoestisch systeem. Dit maakt het theater uitermate geschikt voor akoestische muziek- en kooruitvoeringen. Meer technische informatie vindt u hier.

De Theaterzaal
De Theaterzaal

De pleinzaal, foyer en het theatercafé

Pleinzaal
De Pleinzaal is een multifunctionele zaal. In deze zaal kunt u 200 gasten ontvangen. Bent u met een kleinere groep? Dan kan de zaal kleiner worden gemaakt door middel van scheidingswanden.

Foyer
De foyer heeft een klein podium en een dansvloer. Hier kunt u tot 600 gasten ontvangen.

Theatercafé
Het Theatercafé is de ideale locatie voor een feest of borrel en biedt plaats aan 50 gasten.

Met uw relaties of medewerkers naar een voorstelling

Theater Geert Teis biedt de perfecte ambiance om uw relaties (zakelijk of privé) een complete avond uit te bezorgen. Of u nu met 15 of met 500 gasten komt, wij zijn in staat u een bijzondere avond op maat aan te bieden. Combineer bijvoorbeeld een voorstelling met vooraf een theaterdiner en in de pauze of na afloop een hapje en een drankje. Of laat ons uw themafeest uit handen nemen. Wij verwelkomen u en uw gasten graag voor een compleet avondje uit. Afhankelijk van uw wensen stellen we op maat het beste arrangement samen.

We denken met u mee

We doen er alles aan om uw evenement tot een succes te maken en kunnen u veel uit handen nemen. Onze medewerkers denken met u mee waarbij klantvriendelijkheid en gastvrijheid voorop staan.  Bent u op zoek naar een act, artiest of muziek, dan kunnen wij u daar bij helpen.

Tot slot kunt u  tijdens uw evenement via onze beeldschermen in de foyer uw bedrijf of bedrijfsuitingen en/of eventuele sponsors digitaal onder de aandacht brengen.

Eten en drinken

De horeca in Theater Geert Teis wordt verzorgd door City Hotel Stadskanaal. Dit hotel grenst aan het theater. De medewerkers van het hotel overleggen graag met u over uw wensen en een optimale invulling van het horecagedeelte van uw evenement.

Gratis parkeren

Naast het theater is een ruime parkeerplaats aanwezig, waar u en uw gasten gemakkelijk én dichtbij gratis kunnen parkeren.

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie over het huren van de theateraccommodatie (zoals tarieven en beschikbaarheid) kunt u contact opnemen met Petra Fietje via tgtzaalverhuur@stadskanaal.nl of 0599 - 631 777. Aangezien het theater intensief wordt gebruikt voor voorstellingen en verhuringen, raden wij u aan om al in een vroeg stadium te informeren of de theaterzaal beschikbaar is.