Praktische informatie

Zaterdag 13 januari
Musical
20:00 uur
€ 24,00
 
Sponsorvoorstelling. U kunt heel voordelig naar deze voorstelling, want alléén voor deze voorstelling geldt: 2 voor de prijs van 1! Als u via de website kaarten bestelt, klik dan ook de juiste prijs (2voor1) aan!

Met: Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning, Marcel Jonker, Jochem Smit, Rik Sessink, Perry Dossett e.a. en een live orkest

U kent ze waarschijnlijk wel: wereldberoemde songs als I’ve Got You Under My Skin, Night And Day, Ev’ry Time We Say Goodbye  en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate. De man achter al deze hits is: Cole Porter. Hij combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl. Tegelijkertijd leidde hij een dubbelleven. Hij kon niet zichzelf zijn in het openbaar. Ondertussen schreef hij dus die wereldberoemde songs. Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid.

You´re The Top schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal en zijn muziek.  In deze musical bevindt Cole Porter zich in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten…

Meer dan twintig jaar geleden schitterde Willem Nijholt in deze rol; wie beter dan Paul Groot om deze rol opnieuw te laten schitteren?

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: