Praktische informatie

Vrijdag 21 april
Populaire concerten
20:00 uur
€ 22,00 / CJP: € 20,00

We Are Family | De Disco Disciples

Wat hebben hits als I’m So Excited, Night Fever, Stayin’ Alive en We Are Family met elkaar gemeen? Ja, u wordt er natuurlijk erg vrolijk van, maar er is nog iets. Deze aanstekelijke liedjes zijn namelijk allemaal groot geworden door muzikale families. Denk bijvoorbeeld aan Sister Sledge, The Osmonds, The Jackson Five en The Bee Gees.

En dit is nog maar het topje van de muzikale ijsberg, want er zijn nog veel meer beroemde broers, zussen, vaders, moeders, ooms en tantes die al decennia lang zorgen voor de grote hits. Hits die we met zijn allen uitbundig kunnen meezingen. Geen wonder dat de Disco Disciples er een knaller van een muzikaal feest van maken waarin al deze familiebanden nog eens zorgvuldig worden aangehaald. Vrolijke muziek, soepele moves en af en toe een hilarische knipoog maken We Are Family tot een swingend concert waarbij niemand stil kan blijven zitten!

Jim de Groot, zoon van, broer van, maar vooral ook gewoon zichzelf, neemt het publiek mee langs familieverhalen van hemzelf, de bandleden en bekende muziekfamilies. De muziek wordt verzorgd door het orkest van de Disco Disciples, regie en teksten door Maartje van den Brink.

Na afloop is er een afterparty met DJ in de foyer! Blijf dus lekker even door dansen!

Geweest

Deel pagina: