Praktische informatie

Dinsdag 29 mei
Cabaret
20:00 uur
€ 22,50 / CJP: € 20,50
 
Wegens stemproblemen van Remco Veldhuis is de voorstelling van donderdag 22 maart 2018 geannuleerd. Deze wordt ingehaald op dinsdag 29 mei 2018. Bezoekers zijn reeds op de hoogte gebracht.

“Je moet niet alles geloven wat ze zeggen”. Zélf nadenken. Kritisch blijven. Allemaal zinvolle tips, maar het kost zoveel tijd. Zou het daarom niet heerlijk zijn als iemand anders de boel eens op een rijtje zet? Simpel, overzichtelijk, betrouwbaar. Zodat u eindelijk weet wat echt is en wat niet. Wie u wel en wie u niet moet geloven. Waardoor je tijd overhoudt voor de dingen die het leven écht de moeite waard maken. Lachen bijvoorbeeld!

Remco Veldhuis & Richard Kemper namen een sabbatical van het duo (ook los van elkaar waren ze vorig seizoen nog te zien  in Teis), doken het leven in en kwamen met een frisse blik op grote en kleine zaken weer bij elkaar. Eindelijk snappen ze het: in het uur van de waarheid zit er maar één ding op…

Dat is in ieder geval kaarten bestellen voor dit duo, want Veldhuis & Kemper kunnen bij Teis steevast rekenen op een grote belangstelling. Geloof ons nou maar!

Het duo Veldhuis & Kemper is feller, hun verhaal zit knap in elkaar en er komen genoeg lekkere grappen voorbij

De Volkskrant

Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.

Algemeen Dagblad
*****

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: