Praktische informatie

Donderdag 4 januari
Jeugd & Familie
14:30 uur
€ 17,50
 
Voorafgaand aan de voorstelling is er om 14.00 uur een gratis te volgen dansworkshop in de Pleinzaal, waarbij de einddans geoefend zal worden.

Met Bartho Braat, Marleen van der Loo en Jeroen Phaff

In een prachtige kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades met kerst verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Met Toms Magische Speelgoedwinkel brengt I&L Entertainment haar derde familiemusical (na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood) in de Nederlandse theaters. Een oorspronkelijke voorstelling die geschreven is om de fantasie van het publiek te prikkelen en hun vergeten dromen, als vliegen of in het bezit zijn van superkrachten, te herbeleven. Een avontuurlijke voorstelling voor de hele familie vol magie en humor over fantasie, vriendschap en moed. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet in de foyer.

Kom in je mooiste kostuum naar de voorstelling, loop over de rode loper en maak kans op prachtige prijzen. Tevens maakt onze fotograaf de mooiste foto van jou met de acteurs tijdens de meet&greet.

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: