Praktische informatie

Woensdag 24 januari
Cabaret
20:00 uur
€ 30,00
 
Sponsorvoorstelling Deze voorstelling is uitverkocht. U kunt nog op de wachtlijst.

Het maken van keuzes, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over de kleur van je sokken tot belangrijke levensveranderende keuzes om je baan op te zeggen. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit.

In Tineke’s nieuwe theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar de keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Hoe is ze eigenlijk cabaretière geworden en waarom geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze het ook zeer naar haar zin heeft als ze met haar gezin vakantie kan vieren? Het maken van keuzes mag soms best vermoeiend zijn, maar Tineke zou Tineke niet zijn als ze er ook niet de humor van inziet. Dus zullen in deze zeer persoonlijke show ook haar bekende typetjes langskomen.

Het Algemeen Dagblad beoordeelde T-splitsing als: ” …misschien wel de beste show van Tineke” en het Dagblad van het Noorden schreef de lovende woorden: “Daaraan herken je de grote vakmensen. Die komen op en hebben binnen 25 seconden de zaal te pakken… Schouten weet wat werkt, ook in kostumering, de organisatie van snelverkledingen en het functioneren van de band. Uniek in haar genre.”

Meer informatie over deze voorstelling:

Deel pagina: