Praktische informatie

Vrijdag 9 februari
Musical
20:00 uur
€ 25,00

Met o.a. : Annick Boer / Mariska van Kolck, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten, Mylène & Rosanne, Theun Plantinga, Robin van den Heuvel e.v.a.

Niet allen Teis bestaat vijftig jaar, ook Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd! Daarom is er nu Tina, de musical! Met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes.

Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar vrienden, Puck en Fabio, zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze heeft raad nodig! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!

Tina, de musical is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee!

Meer informatie over deze voorstelling:

Deel pagina: