Praktische informatie

Vrijdag 9 februari
Musical
20:00 uur
€ 25,00
 
Maak kans op een win-pakket van Tina de Musical! We verloten dit pakket onder alle kaarten die vóór zaterdag 3 februari zijn gekocht. Koop dus snel je kaarten en wie weet win jij wel die leuke prijzen!

Met o.a. : Annick Boer / Mariska van Kolck, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten, Mylène & Rosanne, Theun Plantinga, Robin van den Heuvel e.v.a.

Niet alleen Teis bestaat vijftig jaar, ook Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat wordt gevierd! Daarom is er nu Tina, de musical! Met doldwaze avonturen, heel veel pret voor meiden én jongens en de allerleukste liedjes.

Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar vrienden, Puck en Fabio, zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze heeft raad nodig! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!

Tina, de musical is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee!

Onder bezoekers die vóór zaterdag 3 februari kaarten voor deze voorstelling hebben gekocht, wordt een win-pakket van Tina de Musical verloot! De winnaar wordt van tevoren bericht en kan de prijs ophalen bij de merchandise stand in de foyer van het theater. Ook is er een pop-up beautysalon in onze foyer voorafgaand aan en na afloop van de voorstelling: www.theatergeertteis.nl/nieuws/pop-up-beautysalon-bij-tina-de-musical-8

Vrolijke musical voor meiden én ouders

Trouw
***

Een prachtige rol van Annick Boer die met haar natuurlijke nonchalance de lachers op haar hand heeft

Theaterkrant
***
(c) Andy Doornhein
(c) Andy Doornhein
(c) Andy Doornhein
(c) Andy Doornhein
(c) Andy Doornhein
(c) Andy Doornhein
(c) Andy Doornhein
(c) Andy Doornhein

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: