Praktische informatie

Vrijdag 6 oktober
Special
20:00 uur
€ 24,50
 
Kind t/m 12 jaar: 17,50. Sponsorvoorstelling Deze voorstelling is uitverkocht. U kunt nog op de wachtlijst.

Dr. Pol is dierenarts. En niet zomaar een. Dr. Pol is de Incredible Dr Pol, wereldberoemd geworden door de reality tv-serie van National Geographic Channel, waarin we hem en zijn familie uitgebreid kunnen volgen in hun werkzaamheden in hun dierenkliniek. Jan Harm Pol is geboren in Nederland, in een klein dorpje in Drenthe (in Wateren om precies te zijn) en speciaal voor deze theatervoorstellingen keert hij terug naar zijn geboorteland.

In deze bijzondere show voor jong en oud vertelt Dr. Pol over zijn leven en werk op het platteland van Amerika. Hij hoopt hiermee een jonge en nieuwe generatie te inspireren voor een simpele, down to earth levensstijl, liefde voor de natuur en in het bijzonder de dieren. Een geweldige familievoorstelling vol eerlijke levenswijsheden van het platteland. Voor zover u ze nog niet wist, dan weet u ze vanaf deze avond! Een avondje theater waar u lang profijt van heeft!

Extra informatie

  • De voorstelling is in het Nederlands, maar Dr. Pol zal door zijn jarenlange woonsituatie in Amerika wel wat accent hebben / Engelse woorden gebruiken.
  • Er mogen geen levende dieren mee de zaal in i.v.m. hygiëne en veiligheid (anderen kunnen allergisch zijn).
  • Ook het publiek in de zaal mag vragen stellen aan Dr. Pol, graag zelfs! Hiervoor lopen er zaalwachten met microfoons rond.

Deel pagina: