Praktische informatie

Dinsdag 10 oktober
Dinsdag Matinee
14:00 uur
€ 18,00

Op deze eerste Dinsdag Matinee van het seizoen, nemen Peter de Haan (onder meer bekend van het illustere Groninger duo Pé Daalemmer en Rooie Rinus), Ep Oosting (oet Oethoez’n), Martin Tuinte - speelde voorheen piccolo in het Mozart Ensemble - en Theo Dijkstra u mee naar de ontstaansgeschiedenis van bekende en minder bekende Rock ‘n Rollsongs.

Op het podium een laptop, een beeldscherm, twee akoestische gitaren, een sax, een contrabas, een trommel met bekken en vier mannen. De akoestische Rock’n Roll band Stuck Herry speelt tijdens z’n  leerzame Rock’n Roll colleges nummers van legendes uit de vroege jaren 60. Coryfeeën zoals Bobby Darin, Don en Dewey, Elvis Presley, Eddie Cochran, Del Shannon, niet te vergeten Chuck Berry, als naamgever van de band en vele anderen komen voorbij.

Tussen de nummers door vertelt Peter de Haan op zijn eigen, humoristische manier verhalen over de toevalligheden, de ontmoetingen, de afgunst en vele andere omtrekkende bewegingen van de Rock & Roll sterren. Stuck Herry belooft een authentieke maar vooral vermakelijke ‘trip to the good old days’ waar u nog wat van opsteekt ook!

Geweest

Deel pagina: