Praktische informatie

Zondag 27 januari
Jeugd & Familie
11:30 uur
12:30 uur
€ 5,00
 
Deze tour is uitverkocht.

Oh oh, meneer Spitzen is een beetje vergeetachtig geworden. Dat krijg je als je al zo oud bent! Hij is druk op zoek naar het Ommelebom-lied, maar hij heeft geen idee waar het is. En dat nog wel op Ommelebomdag! Hij vermoedt dat Tante Knol er iets mee te maken heeft, zij haat tenslotte feestjes en is vandaag nog eens jarig ook... Maar gelukkig is daar Teisje. Teisje kent het theater op haar duimpje en is reuze benieuwd naar dat lied. Maar ze kan het lied nooit alleen vinden en zingen. Helpen jullie haar mee? Spitz je Oren en ga op onderzoek uit door het theater en kom op plaatsen waar je nog nooit bent geweest!

Spitz je Oren is een spannende interactieve theater-audiotour, speciaal ontwikkeld voor het Theaterweekend 2019, die luisteren combineert met écht theater.Je volgt in groepen een zoektocht door het hele theater en ontmoet enkele bijzondere personages die je helpen bij het zoeken van de juiste route. Onderweg mag je zelf aan de geluidsknoppen zitten en het licht bedienen, hoe stoer is dat?! Ook Teisje, de nieuwe mascotte van de Teis Kids Club, is van de partij en speelt een belangrijke rol in de oplossing van de puzzel.

Leer op een speelse manier alles over theater, de techniek en de geschiedenis! De rondleiding is voor de hele familie. Zien we jou ook op zondag 27 januari?

Deel pagina: