Praktische informatie

Woensdag 28 november
19:30 uur
€ 10,00
 
Deze repetitie is uitverkocht! U kunt nog op de wachtlijst. Bel hiervoor onze Theaterkassa. | Dit is geen officiële voorstelling. Wegens overweldigende belangstelling voor de voorstelling is besloten om de generale repetitie toegankelijk te maken.

Met Arno van der Heyden, Bert Visscher, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Jan Veldman en Alina Kiers

Zes Groningse cabaretiers, zangers en acteurs bedachten voor de donkere, koude decembermaand een hartverwarmende voorstelling. Een vermakelijke recht-voor-z’n-raap familievoorstelling zonder spelregels. Gebaseerd op de Engelse kersttraditie van de Christmas pantomime, maar daar trekken onze vrienden zich verder niks van aan. Een swingende voorstelling met live-band en pakkende liedjes van Jan Veldman.
 
In een geraffineerde ontmoeting van Sneuwitje en de legendarische volksheld Robin Hood met zijn kleine vrienden komen onderwerpen aan de orde die normaal gesproken de pret aan het eind van het jaar behoorlijk kunnen verzieken. Maar met een dosis romantiek en liefde, brengt het licht in de donkere dagen rondom kerst. Zal het Robin Hood lukken om voor Sneuwitje zijn boog nog een keer te spannen en zal de liefde ook in dit avontuur alles overwinnen?

Deel pagina: