Praktische informatie

Woensdag 17 januari
Musical
20:00 uur
€ 17,50
 
Vanaf 19.15 uur is er een covermodel-wedstrijd in de foyer van het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek! Hiervoor kun je je aanmelden door een mail te sturen naar: j.stuut@stadskanaal.nl. Max. 15 deelnemers.

Zoals elk seizoen heeft Teis nu ook weer een prachtige voorstelling voor iedereen van 12 jaar en ouder. Dit jaar kun je Shock – naar de besteller van Mel Wallis de Vries (de succesvolste Young Adult-schrijver van Nederland) -  live in het theater als spannende thrillermusical beleven!. Shock wordt gemaakt door hetzelfde team als dat van de thrillermusicals Vals en BOY 7 Live on stage (ook te zien geweest in Teis).

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Extra informatie covermodel-wedstrijd: Deze wedstrijd wordt in ieder theater gehouden voor aanvang van de voorstelling. Er is een tafel met visagie-materialen en een echte fotohoek met fotograaf. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen, zodat er voor iedereen voldoende tijd is.

Shock ontpopt zich tot spannende theaterthriller

De Volkskrant
****

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: