Praktische informatie

Dinsdag 9 april
Te gast in Teis
20:00 uur
€ 15,00
 
Deze voorstelling is uitverkocht, u kunt nog op de wachtlijst. Prijs is inclusief pauzedrankje.

Alweer vijf jaar geleden speelde Harm-Jan Riksen voor een uitverkocht Theater Geert Teis een indrukwekkende voorstelling met muziek en verhalen uit zijn eigen leven. De reacties waren niet van de  lucht: ‘zeer professioneel’, ‘verrassend’, ‘geestig’ en ‘ontroerend’ waren kwalificaties die bezoekers aan de voorstelling na afloop op Facebook zetten.

In zijn tweede theatervoorstelling vertelt Harm-Jan vrolijk verder over alles wat hem fascineert. Zijn beschouwingen zijn grappig en herkenbaar, maar achter die luchtige relativering schuilt een stevige kern van oprecht altruïsme. Muziek voert de boventoon en de nummers die hij speelt en zingt hebben een hoog Top 2000-gehalte, soms met eigen teksten.

Een warm bad gevuld met muziek, sketches, verhalen en verrassingen. Harm-Jan laat zich vergezellen door enkele muzikale vrienden en biedt daarnaast ook een podium aan lokaal talent. De voorstelling is multimediaal en interactief, dus neem uw telefoon mee de zaal in!

De opbrengst van Riksen speelt 2 gaat naar Stichting Het Vergeten Kind. In Nederland wonen ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Bij 55.000 kinderen gaat het zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Het Vergeten Kind voert een programma met twee strategische pijlers. Vanuit pijler 1 ‘Directe hulp’ organiseren ze activiteiten en projecten die een directe positieve invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen. En vanuit pijler 2 richten ze zich op duurzame, structurele verbetering van hun situatie.

Meer informatie over deze voorstelling:

Deel pagina: