Praktische informatie

Donderdag 1 februari
Cabaret
20:00 uur
€ 23,00 / CJP: € 21,00

Richard Groenendijk wordt beschreven als één van de meest getalenteerde en complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Echt een multitalent. Optredens met een orkest, verschillende tv-programma’s, waaronder zijn eigen zaterdagavondshow bij RTL4 en natuurlijk cabaretvoorstellingen, Richard Groenendijk draait er zijn hand niet voor om en hij komt natuurlijk met zijn nieuwste naar Stadskanaal.

In Om alles! zien we Groenendijk zoals vanouds van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Ruim anderhalf uur lang een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zoals het Parool schreef; ‘Intens geestig, maar ook met een warm hart.’

Zijn vorige cabaretvoorstelling Met de mantel der liefde werd betiteld als één van de beste voorstellingen van de afgelopen jaren. Als het aan Groenendijk ligt doet hij er met deze show echter nog een schepje bovenop. Zorg ervoor dat u deze man dit seizoen niet mist. Om Richard. Om z’n verhaal. Om alles!

Met zijn hoge snelheid, sterke timing en rake stemmetjes laat Richard Groenendijk de zaal brullen van het lachen

De Volkskrant
****

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: