Praktische informatie

Woensdag 11 april
Show & Muziektheater
20:00 uur
€ 17,50 / CJP: € 15,50
 
De pubquiz wordt gehouden in de foyer van het theater. Er is plek voor maximaal 100 personen.

Waarom wint Zweden zo vaak het songfestival? Herken je de filmtunes van Amelie, Starwars en Twin Peaks als ze samen gearrangeerd zijn tot vioolsonate? Zing deze zin af: Start spreading the news, I’m leaving today…….

Weet jij alles van muziek? Of juist helemaal niets? Of ergens daartussenin? Dan is dit jouw feest: een show gevuld met weetjes, nootjes, vraagjes en pretoogjes…  Bij binnenkomst worden de teams ingedeeld . Elk team krijgt een klembord met daarop de quizformulieren en een Quiztet pen. De vragen gaan over alle muzikale genres (pop, jazz, klassiek, wereld), maar jouw algemene kennis wordt net zo goed op de proef gesteld. De winnaar krijgt eeuwige roem en een muzikale ode. QUIZTET! is een concert, een voorstelling en een pubquiz tegelijk.  Een presentator (Maaike Martens – weet u nog: Koningin Maxima uit HEMA de Musical?) en twee topmuzikanten (Sietse van Gorkom en Amir Swaab ) zingen en spelen alle muziek en liedjes live. En je doet natuurlijk zoveel mogelijk mee, want iedereen mag meezingen, zo hard ie kan!

Spelregels:

- Je mag niet op je telefoon kijken, dat is ten strengste verboden. Als je dit toch doet wordt je telefoon afgepakt en post het Quiztet-team een gênante selfie op Instagram.

- Sommige vragen zijn best moeilijk. Dat is expres zo. Want als iedereen alles zou weten kan er niemand winnen.

- Voor elk goed antwoord krijg je een punt.

- Notaris Blom is de ultieme autoriteit, als hij ja zegt is het ja en als hij nee zegt is het nee.

- We spelen een paar rondes, na elke ronde wordt er nagekeken door het nakijkteam, terwijl wij de antwoorden geven en er drankjes gehaald kunnen worden.

- Bij de slotronde wordt de teamcaptain per team gekozen en komt de presentatrice langs voor de meezingronde.

- Het winnende team krijgt een prijs en eeuwige roem!

Geweest

Deel pagina: