Praktische informatie

Zaterdag 5 oktober
Te gast in Teis
20:00 uur
€ 15,00
 
Exclusief consumptie

Met medewerking van de Next Generation, popband ‘Without Alice’ en een strijkers- en blazerssectie.

Dit jaar pakt Popkoor Just4Fun uit Stadskanaal flink uit. Tijdens het concert op 5 oktober zet het koor haar muzikale kinderen in de schijnwerpers onder de naam ‘The Next Generation’. Zes muzikaal getalenteerde jongeren zullen het concert verlevendigen met hun instrumenten of stem.

U mag weer met hoge verwachtingen een toegangskaartje kopen. Want behalve de fantastische liveband ‘Without Alice’ zal dit keer ook een strijkers- en blazerssectie het koor begeleiden. Stelt u zich voor: ‘Eleanor Rigby’ van de Beatles en ‘Dust in the Wind’ van Kansas begeleid door band en een strijkersgroep. En blazers geven ‘Midnight Train to Georgia’ van Gladys Knight en the Pips en ‘Dream On’ van Aerosmith een extra impuls. En natuurlijk volgen nog meer verrassingen!

Wat u niet gewend bent is dat Just4Fun dit concert slechts één avond zal verzorgen. Wees dus op tijd met uw reservering. De kaarten zijn € 15,00 per stuk en aan de kassa van Geert Teis te verkrijgen. En mocht u toch onverhoopt achter het net vissen, dan is er een alternatief. ‘Just4Fun: The Next Generation’ zal 22 november worden herhaald in theater Van Beresteijn in Veendam. Ook leuk voor diegenen die het concert nog een keer willen meemaken.

Tot ziens in theater Geert Teis (5 oktober) in Stadskanaal of theater Van Beresteijn (22 november) in Veendam.

Geweest

Deel pagina: