Praktische informatie

Vrijdag 24 november
Show & Muziektheater
20:00 uur
€ 20,00 / CJP: € 18,00

Neem uw huis-tuin-en-keuken instrumenten mee en daag de succesvolle slagwerkers uit

In alles zit ritme en Percossa maakt met dat gegeven fantastische voorstellingen. Voorstellingen die worden omschreven als muzikale percussieachtbanen vol acrobatiek, zang, dans, humor, scherpe timing en theatrale fijnzinnigheid. Daar heeft u al vaker in Teis van kunnen genieten.

Percossa-muzikanten Eric, René, Janwillem en Freek weten uit bijna alles muziek te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of emmers zijn. Na grote tours in Taiwan, Duitsland, Frankrijk en de VS gaat de nieuwste show van  Percossa in Nederland in première: BAM! Een show vol hoogtepunten uit eerder repertoire maar ook met compleet nieuwe nummers. Ideaal dus om kennis te maken met Percossa en heerlijk voor de fans die zich willen laten verrassen door nieuwe acts. En dit keer voor u een speciale opdracht: neem uw eigen (huis-tuin-en-keuken-) slagwerk mee naar het theater en daag de mannen van Percossa uit. Wij gaan alvast op zoek!

De grootste kracht van de mannen van Percossa blijft echter hun virtuositeit als percussionist. Met stokken, rollators, kinderbuggies, maar ook gewoon met vier drumstellen maken ze muziek. Op die momenten is Bam! op zijn best.

Theaterkrant
***

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: