Praktische informatie

Woensdag 13 december
Cabaret
20:00 uur
€ 22,00 / CJP: € 20,00

Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers zich tot het daadwerkelijk hebben van groene vingers?

In haar vierde voorstelling, Om mij moverende redenen, kijkt Paulien Cornelisse in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Paulien Cornelisse is inmiddels een grote ster aan het cabaretfirmament en is één van uw lievelingen; blijkt uit de volle zaal die ze had bij Maar ondertussen. U kent haar misschien ook van haar boeken: Taal is zeg maar echt mijn ding, En dan nog iets en De verwarde cavia. Deze boeken werden allemaal regelrechte bestsellers!

Terug naar het theater. "Paulien Cornelisse (...) heeft bij uitstek het talent om zulke grote en kleine kwesties samen te brengen in één redenering, en de wissewasjes herkenbaar genoeg te maken om hilariteit op te wekken”, schreef het NRC Handelsblad over haar vorige voorstelling. Om ons moverende redenen hebben wij daar niets aan toe te voegen.

Wie maakt nu in hemelsnaam een avondvullende voorstelling over mos? Nou, cabaretière Paulien Cornelisse. Die kán dat en doet het ook gewoon.

De Volkskrant
****
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM
(c) MAM VAN DAM

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: