Praktische informatie

Zaterdag 9 maart
Show & Muziektheater
20:00 uur
€ 23,00
 
Ladies Night, kom op tijd! | In de brochure staat Antje Monteiro vermeld. Inmiddels is bekend geworden dat zij wordt vervangen door Rian Gerritsen.

Met Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford

Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Ladies Night!
Kom gezellig met je vriendinnen naar de Ladies Night in het theater! Een compleet avondje uit rondom de voorstelling Opvliegers 4.

19.00 uur - Binnenkomst onder het genot van een welkomsthapje. Kom gezellig shoppen bij de verschillende stands van plaatselijke ondernemers.
20.00 uur - Aanvang voorstelling Opvliegers 4. Hét ultieme vriendinnenuitje.
21.30 uur - Afterparty met DJ en een gratis loterij.

Plaatselijke ondernemers die deelnemen aan de markt:
- Bloemen & Interieur
- DelicaMondo Delicatessen
- Grand Café 't Raedhuys
- Lekker Anderz
- O'bella kapsalon en schoonheidssalon
- Parfumerie-Drogisterij Grachten
- Style By B
- Theewinkel Stadskanaal
- Tof Concept wonen & lifestyle

Let op: de markt is voorafgaand aan de voorstelling tussen 19 en 20 uur. Het is alleen mogelijk contant af te rekenen bij de standjes.

Alle ingrediënten voor een well-made play zijn op verrassende wijze aanwezig

De Theaterkrant
Geweest

Deel pagina: