Praktische informatie

Woensdag 6 december
Musical
20:00 uur
€ 39,50
 
Dit is een sponsorvoorstelling

Een fenomenale cast!

My Fair Lady vertelt het kleurrijke verhaal over de sjieke professor Higgins die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige avond gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle. Higgins sluit de weddenschap af dat hij het volkse meisje van haar platte accent zal afhelpen en kan omtoveren tot een dame. Er ontstaat een onverwachte intense relatie tussen het vrolijke en zelfbewuste bloemenmeisje en de elitaire professor.

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. En met zo'n topcast: Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont e.v.a.gaat dat helemaal goedkomen! Een grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaans graan, Kom terug en dans met mij en Als ik straks de kerk maar haal.

Van de makers van de De Jantjes

My Fair Lady is één van de internationale klassiekers en we zijn enorm trots dat wij deze voorstelling mogen maken,” laat artistiek directeur Hans Cornelissen weten. “Ik denk dat de tijd rijp is om dit heerlijke en tijdloze verhaal met zijn fantastische muziek deels in een nieuw jasje te gieten. Wij hebben als DommelGraaf & Cornelissen Entertainment diverse Hollandse klassiekers zoals De Jantjes gebracht, zes nieuw gemaakte musicals zoals Wat Zien Ik?!, maar ook grote internationale titels als Cabaret en dan nu My Fair Lady.”

Deel pagina: