Praktische informatie

Dinsdag 1 oktober
Cabaret
20:00 uur
€ 20,00 / CJP: € 18,00
 
inclusief consumptie

Na een korte afwezigheid is Micha Wertheim terug op het cabaretpodium. Zoveel is duidelijk.

Wat ook duidelijk is, is dat we in duidelijke tijden leven. Het is steeds duidelijker wie de vijand is en waar die zit. Het is ook duidelijk dat er fouten zijn gemaakt en wie de fouten heeft gemaakt is ook wel duidelijk. Nu de feiten duidelijk zijn wordt de oplossing ook steeds duidelijker. Maar voor alles echt helemaal duidelijk is, is er eerst nog: Micha Wertheim Voor alle duidelijkheid.

*****Volkskrant

*****Trouw

Micha Wertheim mag met Voor alle duidelijkheid dan terug zijn gekeerd naar de basis, hij weet toch weer te verrassen met een goed doortimmerd, intelligent cabaretprogramma.” *****De Telegraaf

Micha over zijn komst naar Stadskanaal:

Is dat dan niet zwaar, zo’n theatertour? Vragen mensen mij wel eens. Ja, lieg ik dan het is hard werken, maar het hoort erbij.  Onzin natuurlijk, want eigenlijk ga ik 80 keer per jaar op schoolreisje. Geert Teis is één van de weinige theaters waar ik met al mijn voorstellingen gespeeld heb. Ik kan mij dagenlang verheugen op het Groninger landschap. Groningen staat in mijn paspoort en het weidse landschap voelt als vertrouwd terrein. Ik woon inmiddels in de Randstad, maar sinds ik verslaafd ben geraakt aan audioboeken kan een autorit mij niet lang genoeg duren. Als ik aankomen wandel ik door het centrum om even koffie te drinken bij Mokka’s. Het blijft leuk om ergens een vast adresje te hebben. Voor het eten stappen mijn technicus en ik in de auto naar Brasserie Byzonder. Sinds ik minder vlees eet is dit restaurant in Buinen iets om naar uit te kijken. Daarna hoef ik eigenlijk alleen nog even op te treden in het theater en op weg terug naar huis luister ik lekker verder naar mijn boek. Zwaar he!

Geweest

Deel pagina: