Praktische informatie

Donderdag 28 december
Special
19:30 uur
€ 17,50
 
Kinderen tot en met 12 jaar €12,50. Zolang de voorraad strekt! Deze voorstelling is uitverkocht. U kunt nog wel kaarten kopen voor de middagvoorstelling om 14.30 uur.

Marcel Hensema staat in de kerstvakantie in Teis met de familievoorstelling Mijn Vrede: het kerstverhaal op z’n Gronings. Bijna niemand weet dat dit verhaal zich eigenlijk vlakbij Appingedam en Delfzijl afspeelde, in het Noord-Groningse plaatsje Bethlehem.

In Mijn Vrede neemt Marcel Hensema jong en oud mee in hoe het allemaal écht gegaan is. Namelijk dat Maria en Jozef na een barre tocht dwars door de provincie verzeild raakten in Bethlehem en dat de Drie Wijzen uit Oost-Groningen via de Veenkoloniën uiteindelijk de stal wisten te bereiken waar het lutje potje Jezus in de kribbe lag. Mijn Vrede is een voorstelling voor het hele gezin met humor, gezellige kerstmuziek en met een beetje geluk ook nog een spetterend einde waarin via een hoopvolle boodschap alles samenkomt. De voorstelling bevat zowel Groningse als Nederlandse teksten en is voor iedereen verstaanbaar.

Twee eerdere voorstellingen van Marcel Hensema, Mijn Ede en Mijn Tweede, waren een groot succes in Teis. Dat zal voor Mijn Vrede zeker niet anders zijn, zo verwachten wij.

(c) Reyer Boxem
(c) Reyer Boxem
(c) Reyer Boxem
(c) Reyer Boxem

Meer informatie over deze voorstelling:

Deel pagina: