Praktische informatie

Donderdag 5 april
Cabaret
20:00 uur
€ 24,50

Wat zijn we blij dat we hem weer mogen verwelkomen in Teis! Het lijkt of Marc-Marie Huijbregts voor dit programma put uit een eindeloze bron van nieuw materiaal, hij gebruikt alles wat hij meemaakt om er iets scherps of grappigs over te zeggen. U wordt meegevoerd en bent als was in zijn handen. Maar daar gaat het niet om. De verhalen worden losjes verteld en gaan over dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Dat begint allemaal vrij onschuldig, maar gaandeweg wordt het pijnlijk, totdat, via een omweg, uit de verzameling losse vertellingen een bittere conclusie groeit.
 

De prachtig gezongen nummers ondersteunen die diepere laag in de voorstelling. Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wier ogen jij geliefd was, er niet meer is? Je zoekt troost bij een geliefde, maar hoe pijnlijk is het om te beseffen dat jij die ander nodig hebt om van jou te houden, omdat je niet van jezelf kunt houden?
 

Getekend is daarmee een diepzinnig, persoonlijk programma dat drijft op emotie. Gelukkig is Marc-Marie in zijn verhalen zó grappig, en plaatst hij zich op zo’n unieke manier buiten de wereld die hem amuseert, dat je ook wel snapt hoe hij zich staande houdt.

Hij is een weergaloos verteller.

Dagblad van het Noorden
Geweest

Deel pagina: