Praktische informatie

Zaterdag 17 maart
Show & Muziektheater
20:00 uur
€ 26,00
 
Sponsorvoorstelling

Nederlands enige theaterdiva is weer terug in Teis! Karin Bloemen vraagt zich af: ‘wanneer ben je in de bloei van je leven?’ Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste  en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo…

Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten… en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij! Ja, wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei?

“Het kan niet op, bij Karin Bloemen. In haar nieuwe theatershow Volle bloei pakt ze uit met alles wat ze in huis heeft. Dus komt ze met nóg betere liedjes, nóg mooiere kostuums en brengt ze nóg meer spektakel met licht en decor”, schrijft het Noord-Hollands Dagblad niet voor niets.

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: