Praktische informatie

Donderdag 8 maart
Cabaret
20:00 uur
€ 17,50 / CJP: € 15,50
 
Koop voordelig in serie

Dat Johan Goossens ontwapenend leuk is, weten zijn leerlingen al langer. En ook de lezers van Het Parool kennen hem al jaren door zijn columns in deze krant. Twee jaar geleden maakte u kennis met hem in een Blind Date en u sloot hem meteen in uw hart. Nu is het dus eindelijk tijd dat ook de rest van Stadskanaal kennis met hem gaat maken.

In Vlam houdt Johan graag het vuurtje brandend. Het vuur van de passie, idealen. Ook al is hij inmiddels de dertig al gepasseerd. Ook al heeft hij inmiddels een koophuis en een tafel waar geen vlekken op mogen. Hij heeft zelfs onderzettertjes, voor als iemand een biertje wil. Brandt het vuur nog wel zo hard, of is het slechts een waakvlam? Johan wil de barricades wel op, maar heeft ook last van zijn rug.

Johan Goossens vraagt zich af waar hij werkelijk nog voor staat. Persoonlijk en onweerstaanbaar grappig. Met rake observaties en superieure ironie. En natuurlijk weer prachtige liedjes. Niet voor niets schreef De Volkskrant over zijn vorige voorstelling: “In fraaie formuleringen schudt Goossens de tragikomische tafereeltjes uit zijn mouw. Zijn liedjes lijken op het beste van Brigitte Kaandorp en Jaap Fischer.”

 

Deel pagina: