Praktische informatie

Donderdag 8 maart
Cabaret
20:00 uur
€ 17,50 / CJP: € 15,50
 
Adviesleeftijd 16+

Dat Johan Goossens ontwapenend leuk is, weten zijn leerlingen al langer (ook al  is hij er nu meegestopt). En ook de lezers van Het Parool kennen hem al jaren door zijn columns in deze krant. Twee jaar geleden maakte u kennis met hem in een Blind Date en u sloot hem meteen in uw hart. Nu is het dus eindelijk tijd dat ook de rest van Stadskanaal kennis met hem gaat maken.

In Vlam houdt Johan graag het vuurtje brandend. Het vuur van de passie, de liefde en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kan. Hij vindt het ook belangrijk: ‘Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik wel proberen.’

Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes. Met pianist Eelco Menkveld.

Vlam' is een mooie mengeling van intieme verhalen, fijngevoelige liedjes en intelligente grappen.

Trouw
(c) Anne van Zantwijk
(c) Anne van Zantwijk
(c) Anne van Zantwijk
(c) Anne van Zantwijk
(c) Anne van Zantwijk
(c) Anne van Zantwijk
(c) Anne van Zantwijk
(c) Anne van Zantwijk

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: