Praktische informatie

Vrijdag 16 juni
Cabaret
20:00 uur
€ 28,00

Deze voorstelling is uitverkocht.

De kaarten voor deze voorstellingen waren niet verkrijgbaar in de voor- en losse verkoop. Deze kaarten gingen op zaterdag 17 september om 15.00 uur in de verkoop. Deze kaarten waren dan alleen verkrijgbaar aan de Theaterkassa (dus niet op internet). Max. 4 kaarten p.p.

Jochem Myjer | Adem in, adem uit

Een geweldig theaterseizoen moet natuurlijk op een geweldige manier worden afgesloten. Wij denken dat dat op deze manier wel gaat lukken.

Jochem Myjer komt namelijk maar liefst drie (!) avonden lang voor u spelen in Teis! Een heerlijke uitsmijter, misschien zelfs een fantastisch begin van de vakantie, hoe dan ook: wij gaan graag samen met u knallend (en heel hard lachend) dit theaterseizoen uit!

Jochem zelf laat het volgende weten: “Ik moet op deze pagina in honderd woorden vertellen waar mijn nieuwste show Adem in, adem uit over gaat. Honderd woorden binnen één minuut uitspreken. Dat gaat me altijd prima af. Maar jullie in honderd woorden overtuigen om bij me te komen kijken… is niet mijn sterkste kant. Inmiddels heb ik nog maar vierenveertig woorden over. Dat maakt het alleen maar lastiger. Trouwens, als ik hier vertel waar de show over gaat is de verrassing er al af. En dan komen jullie misschien niet meer. Dus ik hou het hierbij. Maar ik heb nog drie woorden over: Tot dan. Liefs.”

 

Deel pagina: