Praktische informatie

Zaterdag 17 februari
Show & Muziektheater
20:00 uur
€ 26,00 / CJP: € 24,00

Het is misschien wel één van de meest populaire shows in Teis en dat al járen aan een stuk. Vorig seizoen ging het dak eraf met hun show Magic en we verwachten dat we weer opnieuw naar dat dak moeten zoeken met A Brand New Day, de wervelende nieuwe show van  The Magic of Jeans .

Met A Brand New Day gaat The Magic of Jeans op de ingeslagen weg voort en staan zij wederom garant voor een spetterende, swingende avond gebracht door de toptalenten. Een grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia trekken aan u voorbij, ondersteund door strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums. U gaat na deze show swingend, met een goed gevoel en een big smile het theater weer uit.

Een voorstelling om niet te missen, voor jong en oud! Dus wees er snel bij voor dit heerlijke feestje!

Win een VIP-arrangement voor JEANS: Onder de bezoekers van deze voorstelling verloten we 3x2 VIP-arrangementen. We verwelkomen de winnaars op de dag van de voorstelling om 18.30 uur in het theater. Hier word je backstage meegenomen voor een korte rondleiding die eindigt in de kleedkamer. Daar zal de cast voor deze geluksvogels een exclusief unplugged miniconcert geven, waarna de gasten ook nog een leuke exclusieve verrassing ontvangen. De arrangementen worden verloot onder bezoekers die uiterlijk vóór vrijdag 9 februari kaarten hebben gekocht.

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: