Praktische informatie

Zaterdag 2 maart
Show & Muziektheater
20:00 uur
€ 26,00 / CJP: € 24,00
 
Met afterparty in de foyer!

Met Blame It On The Boogie komt Jeans met een geheel nieuwe productie; begeleid door een live-band wordt het een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud! Zoals altijd in Teis met Jeans! Ga mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits, zowel die van vandaag de dag als uit de jaren ‘90 terug tot aan de jaren ‘50. Put on your dancing shoes, come on down and boogie with us all night long!

Meld je aan voor Jeans Talent 2018!
Jeans is op zoek naar nieuw talent. Binnenkort staat het theaterconcert van Jeans “ Blame it on the Boogie’ in ons theater. Deze swingende show met jonge zang- en danstalenten is op zoek naar jou! Zing of dans jij graag dan is deze show echt iets voor jou. En nu maak je ook nog eens kans om uitgeroepen te worden tot Jeans Talent 2018 Theater Geert Teis!

Stuur een auditiefilmpje van jezelf waarin jij (alleen, samen met je zus, broer of bestie, koor of dansgroep) een mooi nummer zingt of danst naar info@themagicofjeans.nl en win een meet en greet met de cast na afloop van de show. Kijk het laatste nummer van de show achter de schermen vanuit de coulissen en buig mee met de cast op het toneel als jij de winnaar bent van het beste en meest originele auditiefilmpje.

De cast en producent van Jeans bekijken je filmpje en beslist wie in jouw theater het Jeans Talent 2018 wordt. Vergeet niet in de mail met je filmpje te zetten hoe je heet, hoe oud je bent en in welk theater je naar de show van Jeans komt kijken. Zing of dans de sterren van de hemel in je filmpje. Succes!

Geweest

Deel pagina: