Praktische informatie

Woensdag 25 april
Populaire concerten
20:00 uur
€ 23,00 / CJP: € 21,00

Her Majesty begon als tributeband van The Beatles, maar inmiddels zij ze een andere weg ingeslagen met hun splinternieuw programma: Marrakesh Express. Hierin put deze topband uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young. Her Majesty duikt in Marrakesh Express  in de schat aan muziek die CSNY samen of afzonderlijk hebben gecomponeerd. Denk daarbij aan songs van de LP Crosby, Stills & Nash en  het livealbum 4 Way Street. Ook de soloalbums van de leden komen aan bod, zoals: After The Gold Rush en Harvest van Neil Young, Manassas van Stephen Stills, Songs For Beginners van Graham Nash en If I Could Only Remember My Name van David Crosby.

De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo’n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Young-vertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, resulteert dit alles in een theaterconcert van het allerhoogste niveau.

“Sublieme ode aan Crosby, Stills, Nash & Young”,  schreef Dagblad van het Noorden. Daar hebben wij niets aan toe te voegen. Behalve dat u snel moet zijn voor kaarten, deze band is razend populair!

Bij Her Majesty ontstijgen de popklassiekers het origineel

Dagblad van het Noorden
*****

Deel pagina: