Praktische informatie

Vrijdag 8 december
Populaire concerten
20:00 uur
€ 20,00

Wat Daniël Lohues is voor het noorden, is Gerard van Maasakkers voor het zuiden van het land. Van Maasakkers zingt prachtige liedjes met een zacht zuidelijk accent. Voor 40 jaar liedjes maakte hij een keuze uit de dertien platen die hij opnam en dat gaat een mooie, intieme avond opleveren met veelkleurige liedjes en anekdotes. Van Maasakkers was in 2013 en 2014 in Teis, maar voor degenen die Van Maasakkers en zijn liedjes niet kennen, kunnen we ze het beste als volgt omschrijven.

Ze zijn, zoals de Volkskrant schreef: “Intieme schetsen, prachtig en trefzeker verwoord, vol herkenning, ingetogen humor en levenslust”. En het NRC schreef al net zo lovend: “Tal van mooie, persoonlijke songs, gezongen met veel gevoel, maar zonder hinderlijke pathos." 40 Jaar geleden schreef Gerard van Maasakkers zijn eerste liedje: Hee gaode mee werd een groot succes. Het was de start van een bloeiende carrière.

Deze ereburger van Brabant won de Gouden Harp (2007) en tweemaal de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Na deze avond heeft u hem (weer) in uw hart gesloten!

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: