Praktische informatie

Woensdag 29 november
Cabaret
20:00 uur
€ 17,50 / CJP: € 15,50

Fuad Hassen komt voor het eerst naar Teis met zijn nieuwe tweede avondvullende voorstelling Held. De dagbladen waren lovend over het succesvolle debuutprogramma van Fuad Hassen en bekroonde het met drie- en viersterrenrecensies. “Publiek is in goede handen bij aimabele verteller Fuad Hassen” en “Houd Hassen in de gaten”, is klare taal.

In Held neemt Fuad Hassen u mee – middels zijn typische laid-back comedystijl – in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. In Held vertelt Hassen over zijn persoonlijke geschiedenis als Eritrese vluchteling, en gebruikt dit gegeven om grotere maatschappelijke onderwerpen aan te snijden. 'Het is knap hoe Hassen al in de eerste minutren een schijnbaar onbetekenend persoonlijk detail - hij manipuleerde één regeltje in de biografie op zijn website - in weet te zetten om vooroordelen en clichés over migranten op losse schroeven te zetten. want zij wij Nederlanders niet ook heel goed in het vervalsen van onze geschiedenis?', schrijft NRC Handelsblad in een recensie.

Met zijn bijna tastbare charme en prettige relaxtheid, afgewisseld met sterke grappen in een goed opgebouwd verhaal, heeft Fuad sluipenderwijs de harten van het theaterpubliek gestolen. Dat gaat hij ook zeker bij u doen! Fuad Hassen wordt uw nieuwe held!

Fuad Hassen toont zich in Held opnieuw als een rustige beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft.

NRC Handelsblad
***

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: