Praktische informatie

Zaterdag 14 december
Show & Muziektheater
20:00 uur
€ 26,50
 
inclusief consumptie

Na het overweldigende succes van Paris-Berlin kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Samen met haar achtkoppige superband The Magpie Orchestra raast Ellen ten Damme in seizoen 2019-2020 wederom door een eeuw Europa heen.

Zelf heeft ze in de halve eeuw dat ze hier al rondloopt al veel mogen meemaken. Amoureuze avonturen of juist niet, zij vraagt zich vrolijk af: “Kan ik er iets aan doen, dat alles naar de klote gaat? Nee!” Dus laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu!

Ellen haar nieuwe vertrekpunt is Casablanca, maar waar de reis naar toe gaat is nog onduidelijk. Wat wel duidelijk is, dat een avond met Ellen ten Damme staat voor een avond vol onvergetelijke hoogtepunten, totaaltheater ten top.

"In tien minuten tijd is Ellen ten Damme een buikdanseres op Arabische klanken, krioelt ze als de zwoelste Madonna ooit over het podium, blaast ze de schouwburg omver met een korte vertolking van de Duitse glamrock van Rammstein en zingt ze, breekbaar als Charles Aznavour in diens beste jaren, het prachtige Hier Encore." **** Algemeen Dagblad

"Wat is ze afschuwelijk veelzijdig, Ten Damme. Een podiumkameleon. Of het nu een tapdanser, Edith Piaf of een mysterieuze buikdanseres is; ze transformeert moeiteloos van de één in de ander en altijd laat ze de opwindendste, meest sexy versie van die artiest sprankelen." **** Algemeen Dagblad

Geweest

Deel pagina: