Praktische informatie

Vrijdag 3 november
Cabaret
20:00 uur
€ 21,00 / CJP: € 19,00

Voor het eerst gaan een man en vrouw sámen het jaar te lijf. En elkaar. Cabaretier Dolf Jansen en collega Louise Korthals maken dit jaar samen een oudejaarsvoorstelling. Voor Dolf Jansen is dit de zesentwintigste keer dat hij een oudejaars-voorstelling maakt. Vorig seizoen heeft u nog met hem het jaar 2016 doorgenomen. Toen was hij alleen. Dit jaar krijgt hij gezelschap van collega-cabaretiere Louise Korthals.

Het wordt de eerste keer in ruim tien jaar dat Jansen met een podiumpartner het jaar doorneemt. Jansen denkt dat het publiek een spannende avond kan verwachten door deze op het eerste gezicht wonderlijke combinatie. "Met Lebbis samen leverde het de beste momenten op als we elkaar op het podium uitdaagden en als we elkaar verbaal probeerden af te troeven. Ik denk dat er in de voorstelling met Louise ook veel van zulke confrontaties komen te zitten."

Louise Korthals is geen onbekende voor Teis. Met haar beide – vaak bekroonde – programma's Vlieguur en Zonder Voorbehoud stond ze in Teis en ze pronkte in seizoen 15/16 zelfs op de cover (kijkt u zelf maar). De Volkskrant schreef over haar: 'Louise Korthals is een megatalent.' Dat kunnen wij alleen maar beamen, natuurlijk.

De oudejaarsvoorstelling is slechts 4 maanden te zien, in zorgvuldig geselecteerde theaters en Teis is daar één van!

Update vrijdag 3-11-18: Zojuist hebben wij vernomen dat Louise Korthals vanwege een virale infectie op de stembanden helaas een aantal dagen niet kan optreden. In overleg met Dolf Jansen hebben we besloten dat hij de voorstelling in zijn eentje gaat spelen. Dit heeft hij gisteravond in Den Haag ook gedaan. Hij heeft beloofd een spetterend optreden te geven. Dat is hem wel toevertrouwd! Mocht u desondanks uw kaarten willen retourneren, dan kunt u tot 16.30 uur of tussen 19.00 uur en 20.00 uur contact opnemen met de Theaterkassa (0599 - 631731).

Geweest

Deel pagina: