Praktische informatie

Zondag 11 februari
Jeugd & Familie
15:00 uur
€ 16,00

In navolging van de leuke, met 5 sterren gewaardeerde voorstelling De Nieuwe Kleren van de Keizer (vorig seizoen ook in Teis geweest en nu genomineerd bij Musicalworld in de categorie ‘Beste jeugdvoorstelling’) komt Langhout Theaterproducties (Hans Langhout is Koning Koos in het Zandkasteel) dit seizoen dus met de voorstelling De prinses op de Erwt. Wederom een superleuke bewerking van een beroemd sprookje van Hans Christian Andersen. Ook deze voorstelling bevat weer leuke liedjes, mooie kostuums en veel humor voor jong en oud!

Prins Koen moet trouwen, omdat zijn vader de koning met pensioen wil. Dus worden alle prinsessen uit de buurt uitgenodigd. Want anders zal de boosaardige zus van de koning, Gruwelina de troon opeisen. Maar Koen wil alleen maar trouwen met een meisje dat hij zelf leuk vindt… Als Koen besluit de wijde wereld in te trekken om zelf te kunnen bepalen wat hij met zijn leven wil, komt hij in het bos een meisje tegen: Annabel. Maar is dit wel een geschikt meisje voor een prins? Met behulp van de konijntjes in het bos en natuurlijk de erwt, loopt het verhaal gelukkig goed af.

Er is na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. Daar kunnen de kinderen samen op de foto met hun favoriete persoon of met allemaal!

Kleurplaat wedstrijd!

Voor de leukste/mooiste kleurplaat is er voor de winnaar een leuke prijs. Je kunt de kleurplaat inleveren vanaf maandag 22 januari 2018 bij ons theater en we zullen hem een mooi plekje geven aan onze kleurplatenkoord in de welkomsthal. De prijs zal worden uitgereikt op het podium in het theater op de middag van de voorstelling.  Print de kleurplaat uit door de afbeelding hieronder op te slaan op je computer of door hem via deze link te downloaden: langhout-theater.nl/wp-content/uploads/2016/03/Kleurplaat.jpg . Veel kleurplezier!

(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
(c) Vanessa Wessels
Geweest

Deel pagina: