Praktische informatie

Zaterdag 10 februari
Populaire concerten
20:00 uur
€ 25,00
 
Deze voorstelling is uitverkocht. u kunt nog op de wachtlijst.

The Fortunate Sons (VS) laten de jaren zestig herleven in het theater

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als: Bad Moon Rising, Proud Mary, Have You Ever Seen The Rain en Down On The Corner. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago (dus niet te verwarren met de Fortunate Songs uit Nederland) zet in de Nederlandse theaters een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

Na een regen van hits en gouden platen ging de groep in 1972 uit elkaar. Maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in ons land. Luister maar naar de Top 2000, eind december. De laatste jaren vermeldde die lijst steeds minstens tien nummers van Creedence Clearwater Revival.

De Amerikaanse band The Fortunate Sons was nog niet eerder in Europa te zien. De gelijkenis is als twee druppels water en een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal voor uw ogen weer verschijnen als ware het 1969 is. Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar de theaters en staat garant voor een echte trip ‘down Memory Lane’. Een mooier eerbetoon bestaat er niet!

Meer informatie over deze voorstelling:

Deel pagina: