Praktische informatie

Donderdag 12 oktober
Cabaret
20:00 uur
€ 17,50 / CJP: € 15,50

Vanavond ziet u waarschijnlijk dé grote nieuwe cabaretsensatie van de komende jaren. Vanavond is het namelijk tijd voor de Cabarestafette! Niet de minste cabaretiers hebben vroeger meegedaan aan de Cabarestafette: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse en Wim Helsen. Grote kans dus, dat u ook deze keer kennis maakt met nieuwe, sensationele cabaretiers!

De formule van Cabarestafette is al 30 jaar simpel en doeltreffend: drie uiteenlopende voorstellingen van aanstormende talenten. Deze avond is dé kans om kennis te maken met nieuwe en jonge cabaretiers. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. En het geeft u de kans om nieuw talent nu al te ontdekken, dus laat u verrassen!

Inmiddels zijn de namen ook bekend van de deelnemende cabaretiers: Patrick Nederkoorn, Felix Heezemans en René van Meurs. Die laatste kent u wellicht nog van zijn optreden in Teis vorig seizoen.

Geweest

Deel pagina: