Praktische informatie

Zaterdag 16 november
Jeugd & Familie
19:00 uur
€ 18,50
 
exclusief consumptie

Space Academy live, een buitenaards avontuur!

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen komen naar Teis en nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen...

Tijdens deze wervelende show reis je naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live experimenten komt de ruimte écht tot leven. Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de voorstelling beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van kinderen in het publiek.

Win een meet & greet met André Kuipers!

Wil jij André Kuipers na afloop van de show persoonlijk ontmoeten en hem een vraag stellen? Doe dan mee met de Space Academy vragenactie en win een exclusieve meet & greet!

Iedereen met kaartjes voor de voorstelling Space Academy kan meedoen. Dat kan door dit formulier te downloaden. Hierop kun jij je leukste, spannendste of slimste vraag over onze planeet aarde invullen. Uit alle inzendingen kiest het theater vijf winnaars die samen met hun gezelschap (broers, zussen, (groot)ouders, etc.) André Kuipers na afloop van de show persoonlijk kunnen ontmoeten. De kans dat je wint.... is dus best heel groot! Oh, en als je André dan toch ontmoet, kun je meteen even samen op de foto! De winnaars worden twee dagen voorafgaand aan de voorstelling door ons bericht.

Alle ingestuurde vragen moeten gaan over onze planeet aarde (mensen, dieren, natuur, milieu, klimaat, de aarde in de ruimte, etc.). Jouw vraag maakt kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen met daarin 101 kindervragen aan André Kuipers – over planeet aarde. Dit is het vervolg op een boek dat ze eerder maakten: Heb je wifi in de ruimte? 101 kindervragen aan astronaut André Kuipers.

Doe mee en win een onvergetelijke ontmoeting met André Kuipers!

Bouw je eigen Lego-ruimteschip!

Bouw zaterdagmiddag 2 november je eigen Lego-ruimteschip in de Intertoys Stadskanaal! Alle ruimteschepen worden op de avond van de voorstelling Space Academy Live tentoongesteld in de foyer. Bovendien wint de maker van het allermooiste ruimteschip twee vrijkaarten voor deze voorstelling. Hoe cool is dat?! Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van het evenement: www.facebook.com/legoruimteschipbouwen

Geweest

Deel pagina: