Praktische informatie

Zondag 3 februari
Musical
14:00 uur
€ 18,00

Een doldwaze winterkomedie voor de hele familie (voor iedereen van 8 tot 108 jaar). Met o.a. Joep Onderdelinden

Alone@Home, met een knipoog naar de alom bekende film, is een middag vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met huiveringwekkende en verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor. Een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke live muziek voor de hele familie.

Alone@Home gaat over Jip en Puk, twee kinderen die met kerst alleen thuis zijn als de vader van Jip en de moeder van Puk samen op cruise gaan. Twee stuntelige beroepscriminelen (o.a. Joep Onderdelinden) proberen het huis binnen te dringen om een verloren schilderij terug te krijgen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Naast een komedie vol met stunts en slapstick is Alone@Home ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid; het gevaarlijkste winteruitje voor de hele familie dit theaterseizoen!

Een geräuschmacher (Eddie B. Wahr) schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor, ondersteund door live musici met heerlijke liedjes van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.

Geweest

Deel pagina: