Praktische informatie

Zaterdag 29 april
Tevens in Teis
20:00 uur
€ 10,00

All you need is music! | Jasper Stuut

Zaterdagavond 29 april presenteert Jasper Stuut de tweede editie van de muziekshow All you need is music! De eerste editie die vorig seizoen plaatsvond was een geweldig succes en werd warm onthaald door een uitverkochte theaterzaal. Dit seizoen legt Jasper de lat weer hoger en zullen vele jonge lokale talenten hun muzikale kunsten tonen op het podium.

Nieuw voor de editie van dit jaar is het VKSO opleidingsorkest dat meespeelt. Dit orkest zal samenwerken met jeugdige solisten die u versteld doen staan van hun kwaliteiten. Ook is er weer plek voor de coverband Applemoose die net als vorig jaar de zaal op zijn kop zal zetten en gaat zorgen voor een feeststemming! Hiernaast komt zanger Thijs Pot (bekend van The Voice Of Holland) nummers ten gehore brengen, zal het zangduo Roy & Sanne zorgen voor een soul- en folkstemming, is er een sessieband onder leiding van Harm-Jan Riksen en zullen virtuoze muzikanten hun talenten tonen op o.a. saxofoon, gitaar en cello.


Een muzikale avond voor jong en oud waarin het draait om één ding: muziek brengt samen en laat samenwerken. Wees welkom voor een gezellige avond in het theater en laat u verrassen door de muziek!

Meer informatie over deze voorstelling:

Geweest

Deel pagina: