Praktische informatie

Zaterdag 8 september
Te gast in Teis
20:30 uur
€ 10,00

Voor het goede doel!

De vierkoppige Stadskanaalster pop/rock band 42 Missed Steaks en de vijf leden tellende Limburgse band Basement Blues Rock treden zaterdag acht september op in de foyer van Theater Geert Teis. De bands slaan hun muzikale handen ineen voor een goed doel, te weten: Veur Elkoar.

De bands stonden al eerder gezamenlijk op een podium in Venray tijdens de Van Aerssen Rock Night. Ze spelen op deze avond een afgewogen mix van traditionele, stevige pop-rock en blues, én hedendaagse nummers. Het Limburgse Basement Blues Rock, met doorgewinterde muzikanten van tussen de 40 en 60 jaar, is een vertakking van een eerdere band, genaamd De Sift. Hun naam ontlenen ze aan de plek waar ze wekelijks repeteren; de kelder. 

De cover & Own- band 42 Missed Steaks bestaat uit vier 19-jarige mannen uit Mussel, Zwolle en Stadskanaal. Sinds hun oprichting in 2015 laten de ze geen moment onbenut zich het eelt op de vingers te spelen. Naast diverse zaal- en festival optredens, stonden de ‘Steaks’ vorig jaar op het Pagepop-festival met hun covers maar ook met ragfijne, eigen geschreven nummers.

42 Missed Steaks en Basement Blues Rock halen op deze avond geld op voor ‘Veur Elkoar’, een Kanaalster goede doelenactie, opgericht om eenzaamheid onder ouderen te verlichten. 

Geweest

Deel pagina: