Tevens in Teis

Naast de ruim 100 professionele voorstellingen die door ons zijn geprogrammeerd, vinden er regelmatig andere (culturele) voorstellingen plaats in Theater Geert Teis, zoals amateuruitvoeringen, beroepsevenementen en seniorenmiddagen.

Bij iedere voorstellingstekst staat vermeld hoe u kaarten kunt reserveren. Voor sommige voorstellingen kunt u rechtstreeks via het theater reserveren: telefonisch, aan de kassa en via deze website. De verkoop via het theater begint op 1 juni.

Algemene informatie
De vereniging/organisator is verantwoordelijk voor de inhoud van het programma en de gang van zaken rond het evenement. De wijze van kaartverkoop wordt bepaald door de vereniging/organisator en staat vermeld bij het evenement. Wanneer Theater Geert Teis de kaartverkoop voor zijn rekening neemt, gelden in principe dezelfde voorwaarden als bij reguliere voorstellingen. Er is één verschil, bij amateurvoorstellingen en andere evenementen kunt u tot twee dagen voor de voorstelling uw kaarten nog annuleren. De Theaterkassa is geopend op werkdagen van 13.00 - 16.30 uur. Telefoon: 0599 - 631 731. Reserveren is ook mogelijk via onze website.

Wanneer Theater Geert Teis NIET de kaartverkoop verzorgt, kunt u terecht bij de vereniging/organisator. Er staat dan een contactpersoon vermeld bij het evenement.

Gospelkoor Cantanova | za 22 apr | 20.00 uur | € 10,00

Al dertig jaar zijn muziek en zingen hun passie. In 1987 startten veertien jongeren met samen zingen, het koor kreeg de naam Interkerkelijk Jongerenkoor Borger. Dit bleek een schot in de roos. Het jongerenkoor transformeerde al gauw naar een gospelkoor. Gospelkoor Cantanova werd de nieuwe naam wat ‘nieuw lied’ betekent.

All you need is music! | za 29 apr| 20.00 uur | € 10,00

Zaterdagavond 29 april presenteert Jasper Stuut de tweede editie van de muziekshow All you need is music! De eerste editie die vorig seizoen plaatsvond was een geweldig succes en werd warm onthaald door een uitverkochte theaterzaal. Dit seizoen legt Jasper de lat weer hoger en zullen vele jonge lokale talenten hun muzikale kunsten tonen op het podium.

Hasan Nalbat | za 13 mei | 20.00 uur | € 10,00

Een serieuze clown die zich letterlijk en figuurlijk blootgeeft, die op een luchtige wijze autobiografische elementen naar voren brengt en de maatschappelijke gebeurtenissen aan de kaak stelt. De opbrengst van de avond gaat naar het Hospice Veen en Wolden te Stadskanaal. Een huis waar terminale mensen in een huiselijke omgeving hun laatste levensfase doorbrengen.