30 oktober 2019

Win een meet&greet met André Kuipers!

Win een Space Academy meet & greet met astronaut André Kuipers in Theater Geert Teis!

Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen komen op zaterdag 16 november naar Theater Geert Teis met de wervelende show Space Academy. Samen nemen ze jou mee op een bijzondere reis naar de ruimte. Wil jij André Kuipers na afloop van de show persoonlijk ontmoeten en hem een vraag stellen? Doe dan mee met de Space Academy vragenactie en win een exclusieve meet & greet!

Iedereen met kaartjes voor de voorstelling Space Academy kan meedoen. Download hiervoor dit invulformulier. Hierop kun jij je leukste, spannendste of slimste vraag over onze planeet aarde invullen. Uit alle inzendingen kiest het theater vijf winnaars die samen met hun gezelschap (broers, zussen, (groot)ouders, etc.) André Kuipers na afloop van de show persoonlijk kunnen ontmoeten. De kans dat je wint.... is dus best heel groot! Oh, en als je André dan toch ontmoet, kun je meteen even samen op de foto! De winnaars worden twee dagen voorafgaand aan de voorstelling door ons bericht.

Alle ingestuurde vragen moeten gaan over onze planeet aarde (mensen, dieren, natuur, milieu, klimaat, de aarde in de ruimte, etc.). Jouw vraag maakt kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen met daarin 101 kindervragen aan André Kuipers – over planeet aarde. Dit is het vervolg op een boek dat ze eerder maakten: Heb je wifi in de ruimte? 101 kindervragen aan astronaut André Kuipers.

Doe mee en win een onvergetelijke ontmoeting met André Kuipers!