25 oktober 2019

Teis op reis - Annie

Ga mee op reis naar Annie de musical in MartiniPlaza!

Theater Geert Teis en MartiniPlaza Groningen slaan opnieuw de handen ineen, dit keer voor de wereldberoemde musical: Annie. Na de successen van de vorige keer (Fiddler on the Roof en The Addams Family), doen we u het volgende exclusieve aanbod: ga met Teis op Reis naar Annie in Martiniplaza op zondagmiddag 9 februari 2020!

Wat houdt het aanbod in?

  • Theater Geert Teis heeft een exclusieve deal voor de matinee op zondag 9 februari 2020 (15.00u) in MartiniPlaza Groningen;
  • de entreeprijs bedraagt € 65,00 per kaart;
  • hierbij is inbegrepen:  de busreis (heen en terug van Teis naar MartiniPlaza), inleiding in de bus, VIP-ontvangst met eersterangs toegangskaarten, garderobe, welkomstdrankje met wat lekkers en een pauzedrankje.

Middels het aanmeldformulier hieronder kunt u meteen uw deelname bevestigen en uw kaarten bestellen. Vervolgens ontvangt u van ons een factuur om het bedrag over te maken. In januari zullen wij u met een brief verder informeren over het verloop van de middag. Let op: vol = vol. Gaat u mee op reis?

Beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu. Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie van Pim Veulings in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the Roof. De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door de internationale musicalster Willemijn Verkaik en de populaire musicalacteur Edwin Jonker is te zien als Oliver Warbucks.

We zien u graag als reisgenoot op zondag 9 februari 2020!

U kunt helaas geen kaarten meer reserveren voor Teis op Reis.