27 september 2018

Spot on: De Kleine Vuurtorenwachter (4+)

Een hartverwarmende theatervoorstelling voor onze jongste bezoekers op een hele originele wijze. Je neemt niet plaats in de theaterzaal maar zit óp het podium ín een tent. Je kijkt niet naar het toneelstuk maar je bent er volledig onderdeel van. De Kleine Vuurtorenwachter is een ware beleving in een sprookjesachtige setting voor jong én oud! 

Het verhaal is al net zo bijzonder. Stel je voor dat je opa vuurtorenwachter is en dat je iedere dag boven in de vuurtoren mag zijn. Opa weet alles over schepen, sterren, de zee en verre einders. Wanneer opa dood gaat wordt Sylke vuurtorenwachter. Maar dan gebeuren er plotseling wonderlijke dingen.

De voorstelling gaat over afscheid nemen, moed en liefde. Gespeeld door twee muzikale acteurs die iedereen in de tent meenemen op een bijzondere reis.  Op een bijna magische manier wordt er gebruik gemaakt van lichten, schimmen, geluidseffecten en nog veel meer. Hierdoor is deze voorstelling een ware totaalbeleving en ‘anders dan anders’.

Voor dit bijzondere theateravontuur zijn nog kaarten beschikbaar. Kijk voor de laatste kaarten op: https://www.theatergeertteis.nl/voorstellingen/valentijn-productiehuis-2