23 november 2017

Met Teis naar Fiddler on the Roof!

Exclusief aanbod en geheel verzorgd arrangement

Theater Geert Teis en MartiniPlaza Groningen slaan de handen ineen voor een wel heel bijzondere productie: de met een sterrenregen bekroonde musical Fiddler on the Roof met Thomas Acda in de hoofdrol.

Vijftig jaar geleden, in 1967, opende Theater Geert Teis haar deuren en in dat eerste seizoen stond de musical Anatevka (Fiddler on the Roof is de originele en wereldwijd gebruikte titel)) maar liefst twaalf keer in een uitverkocht Teis. Hoe leuk is het dan dat we u in ons jubileumseizoen een exclusief aanbod kunnen doen?

Even het geheugen opfrissen: 

Centraal in Fiddler on the Roof staat Tevye (Thomas Acda), een Joodse melkboer die er in het dorpje Anatevka elke dag alles aan moet doen om brood op de plank te krijgen voor het gezin: zijn vrouw Golde en hun vijf dochters. Als Tevye wordt gevraagd om in één woord het fundament onder zijn bestaan te benoemen, hoeft hij niet lang na te denken: ‘traditie’. In Fiddler on the Roof zien we hoe mooi en hoe sterk die tradities kunnen zijn, maar ook hoe tradities in de loop der tijd onder druk kunnen komen te staan. Fiddler on the Roof is meer dan vijftig jaar oud en vertelt een verhaal dat nóg een halve eeuw verder teruggaat in de tijd. Toch is deze musical over de hele wereld onverminderd populair door het verhaal dat universeel herkend wordt: het verhaal van liefde tegen de klippen op, van vrijheid en onderdrukking, van een veilige plek en gedwongen vertrek. Een onderwerp dat vandaag de dag nog steeds actueel is. 

Hieronder kunt u lezen wat het aanbod precies inhoudt en hoe u zich kunt opgeven.

Hoe gaat het nu in zijn werk?

Wat houdt het aanbod in?

  • Theater Geert Teis heeft een exclusieve deal voor de matinee op zondag 18 februari 2018 (14.00u) in MartiniPlaza Groningen
  • De entreeprijs bedraagt € 65,00 per kaart
  • Hierin is inbegrepen:  een eersterangs toegangskaart, de busreis (heen en terug van Teis naar MartiniPlaza), garderobe, welkomstdrankje met wat lekkers en een pauzedrankje

We willen graag eerst polsen wat de animo is voor dit speciale aanbod. U kunt zich - tot 20 december 2017 - via onderstaand formulier aanmelden en dan nemen wij na 20 december contact met u op over de definitieve gang van zaken. Mocht u nog meer vragen hebben, bel dan gerust de Theaterkassa.

Ja, ik meld me aan voor Fiddler on the Roof op zondag 18 februari 2018 in MartiniPlaza