8 juni 2018

Kom theater maken in de zomer!

In de zomer van 2018 organiseren Jeugdtheatergroep Het Houten Huis en Theater Geert Teis uit Stadskanaal een zomerschool. Twee weekenden werken kinderen onder professionele begeleiding aan een eigen muziektheatervoorstelling met als afsluiting de opvoering ervan. Zomer staat hier niet alleen voor het  jaargetijde zomer, maar voor de groei en bloei van de gemeenschap en de individuen daarin. Met het project wil Stichting Het Houten Huis samen met Theater Geert Teis kinderen door kunstparticipatie leren om hun eigen leven vorm te geven en om anders naar zichzelf en hun omgeving te kijken.

Dus lijkt het je leuk om een voorstelling te maken? Geef je dan op! (Of beter gezegd, laat één van je ouders/verzorgers je opgeven)

Op woensdag 27 juni om 15.00u is er een informatiebijeenkomst in Theater Geert Teis. Kom alvast kennismaken met de makers, verken het theater alvast en als je vragen hebt, dan kun je die meteen stellen.

Voor wie is de Zomerschool?

Kinderen van 6 tot 12 uit Stadskanaal en omgeving

Wanneer?

In de zomervakantie ;-) en wel op zaterdag 21 en zondag 22 juli, zaterdag 28 en zondag 29 juli (op deze dag kun je het presenteren aan familie en vrienden!)

Hoe geef ik me op?

Dat kan via het onderstaande opgaveformulier. Dat kan tot en met vrijdag 22 juni.

Ja, ik meld me aan voor de Zomerschool i.s.m. Het Houten Huis