9 januari 2019

Ga mee op zoektocht door het theater!

Spitz je Oren!

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een aantrekkelijke prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Eén van de voorwaarden om als theater mee te doen aan deze landelijke actie is het organiseren van een extra activiteit naast de reguliere programmering. Bij ons in Teis is dat de unieke belevenis Spitz je Oren op zondag 27 januari.

Spitz je Oren is een spannende interactieve theater-audiotour, speciaal ontwikkeld voor het Theaterweekend 2019, die luisteren combineert met écht theater. Je volgt in groepen een zoektocht door het hele theater en ontmoet enkele bijzondere personages die je helpen bij het zoeken van de juiste route. Onderweg mag je zelf aan de geluidsknoppen zitten en het licht bedienen, hoe stoer is dat?! Ook Teisje, de nieuwe mascotte van de Teis Kids Club, is van de partij en speelt een belangrijke rol in de oplossing van de puzzel.

Leer op een speelse manier alles over theater, de techniek en de geschiedenis! De rondleiding is voor de hele familie. Zien we jou ook op zondag 27 januari?

Zondag 27 januari | 11.30 uur: Info & tickets
Zondag 27 januari | 13.00 uur: Info & tickets
Zondag 27 januari | 14.30 uur: Info & tickets