Reserveren en Theaterkassa

Kaartverkoop voor het theaterseizoen 2014-2015


Theaterkassa

De Theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoon: 0599-631 731. U kunt bij de Theaterkassa terecht voor allerhande zaken, zoals kaartverkoop, informatie over de voorstellingen en de aanschaf van de Podiumcadeaukaart.

Online verkoop
Via deze website kunt u 24 uur per dag kaarten kopen. Mocht dit niet lukken via iPad of iPhone, lees dan eerst deze handleiding door.

Losse verkoop
Vanaf maandag 30 juni
U kunt rechtstreeks kaarten kopen aan de theaterkassa, via internet en/of (telefonisch) reserveren. U dient als u de kaarten contant wil betalen deze binnen een termijn van 2 weken af te halen en te betalen. Zijn de kaarten daarna nog niet opgehaald, dan behouden wij ons het recht voor om de reservering te annuleren. Eventueel kunnen wij u ook een factuur sturen, dan ontvangt u de kaarten na betaling per post. Tijdens de zomersluiting kunt u alleen via internet reserveren en kiezen voor iDEAL. Reserveert u op het laatste moment nog kaarten, dan dient u deze op de voorstellingsavond tot uiterlijk 20 minuten voor aanvang af te halen. Daarna hebben wij het recht de kaarten bij u in rekening te brengen, of aan anderen door te verkopen. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Ook de verkoop van kaarten voor 'Tevens in Teis' en andere evenementen start op dit moment.

Podiumcadeaukaart Met de Podiumcadeaukaart geeft u een avondje uit cadeau! Het is een leuke en originele verrassing. Geschikt voor elke gelegenheid. De kaart vervangt de oude theaterbon, is onbeperkt geldig en kan worden ingewisseld bij alle theaters en concertzalen in Nederland. De waarde van de podiumcadeaukaart kunt u zelf bepalen tussen € 10,= en € 150,=. Deze kaart kunt u ook zelf opwaarderen.