Reserveren en Theaterkassa

Kaartverkoop voor het theaterseizoen 2014-2015


Theaterkassa

De Theaterkassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefoon: 0599-631 731. U kunt bij de Theaterkassa terecht voor allerhande zaken, zoals kaartverkoop, informatie over de voorstellingen en de aanschaf van de Podiumcadeaukaart.

Online verkoop
Via deze website kunt u 24 uur per dag kaarten kopen. Mocht dit niet lukken via iPad of iPhone, lees dan eerst deze handleiding door.

Losse verkoop
U kunt rechtstreeks kaarten kopen aan de theaterkassa, via internet en/of (telefonisch) reserveren. U dient als u de kaarten contant wil betalen deze binnen een termijn van 2 weken af te halen en te betalen. Zijn de kaarten daarna nog niet opgehaald, dan behouden wij ons het recht voor om de reservering te annuleren. Eventueel kunnen wij u ook een factuur sturen, dan ontvangt u de kaarten na betaling per post. Tijdens de zomersluiting kunt u alleen via internet reserveren en kiezen voor iDEAL. Reserveert u op het laatste moment nog kaarten, dan dient u deze op de voorstellingsavond tot uiterlijk 20 minuten voor aanvang af te halen. Daarna hebben wij het recht de kaarten bij u in rekening te brengen, of aan anderen door te verkopen. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Ook de verkoop van kaarten voor 'Tevens in Teis' en andere evenementen start op dit moment.

Podiumcadeaukaart Met de Podiumcadeaukaart geeft u een avondje uit cadeau! Het is een leuke en originele verrassing. Geschikt voor elke gelegenheid. De kaart vervangt de oude theaterbon, is onbeperkt geldig en kan worden ingewisseld bij alle theaters en concertzalen in Nederland. De waarde van de podiumcadeaukaart kunt u zelf bepalen tussen € 10,= en € 150,=. Deze kaart kunt u ook zelf opwaarderen.

 

Kaartverkoop voor het theaterseizoen 2015-2016

 

Reserveren in de voorverkoop (van 29 april tot en met 20 mei 2015 via loting)

In de voorverkoop kunt u alleen kaarten aanvragen via het bestelformulier en via deze site. Wij accepteren geen reserveringen per fax en/of e-mail. Mochten er voor een voorstelling meer bestellingen dan beschikbare plaatsen zijn, dan wordt er geloot. Na de loting sturen wij u eind mei een factuur/orderbevestiging. U heeft aansluitend een week (1 t/m 5 juni) de tijd om te controleren of uw reservering correct is verwerkt. Na deze reactieweek zullen wij de openstaande factuur omstreeks 15 juni innen via automatische incasso. Indien u liever contant betaalt, kunt u in de bewuste reactieweek de factuur ook aan de Theaterkassa betalen. U dient ook in dat geval wél eerst de machtiging in te vullen op het bestelformulier. Na ontvangst van uw betaling sturen wij begin september de kaarten toe.

 

Reserverings- en administratiekosten: voor de fahandeling van uw seizoensreservering betaalt u eenmalig € 4,50 administratiekosten; als u kiest voor E-ticket en E-nota dan betaalt u slechts de helft van dit bedrag, namelijk: € 2,25.

 

De losse verkoop voor theaterseizoen 2015-2016 begint op maandag 1 juni.